+389 (0)2 3166 144 contact@sfai.mk

Нашиот тим

Ненад Ранѓеловиќ

FCCA, Партнер
Г-дин Ранѓеловиќ, има практично искуство од преку 17 години во ревизијата од кои преку 10 години во меѓународна ревизорска фирма дел од така наречената голема четворка… повеќе

Јане Иванов

Партнер
Г-дин Иванов е искусен ревизор со демонстрирана историја на работење во ревизорската и консултатската индустрија. Тој има вештини во МСФИ, ангажмани за управување со ризици, надворешна ревизија, статутарно сметководство и финансиско известување… повеќе

Нашиот тим ги поседува следниве квалификации

Квалификации и вештини

Соодветни и валидни сертификати за сметководство и ревизија (домашни и меѓународни)

Членство во Институтот на овластени ревизори на Република Македонија

FCCA членство на партнерот одговорен за контрола на квалитет

Добри комуникациски вештини, Македонски и Англиски; пишуван и говорен.

15+ години докажано професионално искуство во меѓународна ревизорска фирма, член на Големата четворка, или како индивидуални ревизори