+389 (0)2 3166 144 contact@sfai.mk

ЗОШТО НИЕ?

Акумулирано искуство е потврда за капацитетите и способностите на СФАИ Македонија, кои што мал број на ревизорски фирми го поседуваат во Македонија. Нашите партнери Ненад Ранѓеловиќ и Јане Иванов поседуваат повеќе од 10 годишно искуство во меѓународни ревизорски фирми членки на големата четворка.

Имате дополнителни прашања?

Контактирајте нѐ веднаш!